+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Iznos isplaćenih AUTObonusa
Broj učesnika
521

Konsultanti Siberian Health mogu nabaviti nove automobile po najpovoljnijim uslovima! Prepoznatljivo korporacijsko brendiranje, aktuelni modeli marki Renault i Nissan – lako i prosto!

Galerija učesnikaAUTOprojekat SIBVALEO-TEAM
Vaša povoljna prednost

AUTOprojekat Siberian Health je počeo 2012. godine. Danas je više od 270 aktivnih Konsultanata iz 9 zemalja sveta već procenilo pogodne uslove AUTOprojekta i konkurentne prednosti brendiranog automobila.

Zemlje učesnici:
Rusija, Ukrajina, Kazahstan, SAD, Kirgistan, Azerbejdžan, Mongolija, Tadžikistan, Belorusija, Bugarska, Nemačka, Španija, Letonija, Litvanija, Poljska, Slovačka, Češka, Estonija, Moldavija, Srbija.

  Geografija učesnika Autoprojekta -->>

Novi automobil po povoljnim uslovima

Poslovanje sa Siberian Health otvara mogućnost nabavke automobila po posebnim pogodnim uslovima. Konsultant samostalno bira model automobila, veličinu mesečnih plaćanja i početne uplate. Kompanija pruža podršku Konsultantu na svim etapama: od pripreme dokumenata do dobijanja automobila u vlasništvo.

Reklama koja radi 24 časa dnevno

Brendirani automobil je vizit karta uspešnog biznismena. To je primetna demonstracija toga da se vaše poslovanje sa Siberian Health aktivno razvija. Osim toga, brendirani automobil garantuje pažnju ljudi u okolini koji mogu postati vaši potencijalni Klijenti i Konsultanti.

Zašto automobili koncerna RENAULT-NISSAN?

Međunardni koncern Renault-Nissan je zvanični partner Autoprojekta Siberian Health. To omogućava učesnicima programa da nabave automobile po povoljnim uslovima od proizvođača automobila.

U AUTOprojektu je predstavljen praktično puna gama modela koncerna, što daje mogućnost velikog izbora modela: od ekonomskih do automobila biznis-klase, od sedana do terenaca i pik-apova.

Napomena: u zavisnosti od specifičnosti tržišta automobila u zemlji, automobili koncerna se prodaju pod markama Dacia, Renault, Lada ili Nissan. Dacia(Dačija) je automobilski proizvođač iz Rumunije, koji od 1998. godine ulazi u koncern Renault kao ćerka-kompanija.

Uzmite automobil povoljno i izgradite uspešan profitabilan biznis!

AUTOprojekat Siberian Health – brzina puta uspeh!

   
  Novosti Autoprojekta

Показать ещё