Srbija Izabrati Internet prodavnicu
Korpa Korpa je prazna
Tekuća zemlja isporuke: Srbija
Pažnja! Prilikom promene zemlje isporuke Vaša korpa će biti ispražnjena!
Izaberite jezik:

O kompaniji | Plaćanje | Politika privatnosti | Isporuka | Postati Klijent ili Konsultant | FAQ | Kontakti | Ugovor

Adaptogeni     Chronolong    Daily Box    Essential Minerals / Elemvitals    Essential Sorbents / Lymphosan    Essential Vitamins    Essential Botanics    Essential Probiotics    ESSENTIALS by Siberian Health    Baikal Tea Collection    Novomin    Paracleanse Triple Set    Prirodni inulinski koncentrat     Renaissance Triple Set    Siberian Super Natural Nutrition    Siberian Super Natural Sport    CoreNRG    Synchrovitals    Trimegavitals    Vitamama    3D Cube    Healthy Rhythms    Fitness Catalyst    Yoo Gо
Prirodni inulinski koncentrat
Kompleks je zasnovan na aktivnim sastojcima usmerenim na prevenciju dijabetesa i osteoporoze
Cena: 576,00 din.
Cena: 2 640,00 din.
Sportski obnavljajući gel
Otklanja neprijatan osećaj da ste se preforsirali i ubrzava obnavljanje nakon intenzivnog fizičkog opterećenja. Brže se oporavi! Hitna pomoć za upaljene mišiće!
Cena: 1 500,00 din.
Visoka radna sposobnost    Zdravo srce    Čelični nervi    Zdrav želudac i creva    Zdrava jetra     Jak imunitet    Zdravi bubrezi    Preventiva alergija    Preventiva dijabeta    Elastični zglobovi    Čvrste kosti    Očuvanje vida    Zdrava kosa, koža i nokti    Žensko zdravlje    Muško zdravlje    Antiparazitni program    Kontrola težine    Za decu    Duga mladost     Zdrava kosa, koža i nokti
Prirodni inulinski koncentrat
Kompleks je zasnovan na aktivnim sastojcima usmerenim na prevenciju dijabetesa i osteoporoze
Cena: 576,00 din.
Lymphosan J Comfort
BAD s hidrolizatom kolagena, celulozom i biljnim ekstraktima
Cena: 1 360,00 din.
ENDEMIX™    E.N.I.G.M.A.    Experalta Platinum    L'inspiration de Sibérie    Sibirska Kolekcija Balzama    Sibirska Ruža    Siberian SPA collection    SPA Collection    Vitamama BABY     Bionética    Aromapolis Olfactive Studio    Experalta Aurum    Experalta Chronolong    Experalta Biomelle
Cena: 130,00 din.
DUHAAL AZA Osnažujuće ulje za masažu
Otkrijte neverovatnu toplinu i energiju sibirskih eteričnih ulja i nane s tonirajućim efektom! Masaža s tim uljem poboljšava krvotok i podstiče otklanjanje umora.
Cena: 685,00 din.
Nega lica    Nega telа    Kolekcija za lice protiv starenja
DUHAAL AZA Osnažujuće ulje za masažu
Otkrijte neverovatnu toplinu i energiju sibirskih eteričnih ulja i nane s tonirajućim efektom! Masaža s tim uljem poboljšava krvotok i podstiče otklanjanje umora.
Cena: 685,00 din.
Zaštita farbane kose    Svakodnevna nega    Protiv peruti    Za volumen kose    Za brži rast kose
Prirodni balzam za rast kose
Prirodni balzam jača i ispravlja kosu, stimuliše rast, aktivno hidrira i daje zdravi sjaj.
Cena: 1 020,00 din.
Maska za rast kose
Bioaktivna maska s hidrolizatom keratina jača koren kose i aktivira procese rasta. Vaša kosa je jača, svilenkastija I blistavija!
Cena: 1 100,00 din.
Balzam za obnavljanje kose
Omekšava i ispravlja suvu i oštećenu kosu, čineći je svilenkastom i blistavom, pomaže vam da sačuvate boju nakon farbanja.
Cena: 1 020,00 din.
Yoo Go
Detox-štanglica (mango)
Naša štanglica s pravim mangom i astaksantinom - proteinska oluja za oksidativni stres i zaštnitnik mladosti!
Cena: 240,00 din.
Young & Beauty (Lepota i mladost), napitak "Šumsko voće"
Razmrdaj mladost! Pij lepotu s šumskim voćem!
Cena: 1 300,00 din.
Prirodni hranljivi koktel jabuka i cimet
Sadrži sve što ti je potrebno tokom dana: belančevine, ugljene hidrate, omegu-3 i celulozu. Plus aromatični cimet i slatku jabuku za divan ukus.
Cena: 1 900,00 din.
Materijali o proizvodima    Atributika
Kupite jedan od ponuđenih Siberian Super Natural Nutrition, dobićete na poklon SW termo šolju ili SW termos
Uz kupovinu parfemske vode Evolucion, dobićete SIberian Wellness eko-torbu na poklon
Početna → O kompaniji

O kompaniji

Naš glavni prioritet je vaš kvalitetan život.

Kompanija SIBERIAN HEALTH s.r.o. je osnovana 2009. godine i zvaničan je predstavnik Siberian Wellness-a.

Siberian Wellness je osnovan 1996. godine u Novosibirsku (Rusiji) Sve ove godine Kompanija pušta široku liniju biološki aktivnih dodataka ishrani i kozmetičke proizvode. Baza naših proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja jedinstvenih karakteristika lekovitog bilja.

Kompanijini proizvodi moraju biti maksimalno dostupni. Zbog toga smo u cilju njihove afirmacije izabrali napredan sistem: direktnu prodaju.

Kompanija aktivno proširuje svoje horizonte ne samo aktivnom geografskom ekspanzijom, već i uvodeći u sistem prodaje nove tehnologije - "Internet prodavnica".

Naši su principi: informacije o robi su dostupne, udoban sistem izbora i pravljenja narudžbi, operativne isporuke.

Marketinški sistem Kompanije je jasan i transparentan. Jedan od glavnih uslova vođenja poslovanja je poštovanje zakona zemlje u kojoj Siberian Wellness posluje.

Uspeh u Siberian Wellness-u je moguć od prvih koraka u biznisu: priznanja, nagrade i podršku garantovano dobijaju svi koji ostvare rezultat.

Sve Kompanijine aktivnosti su usmerene na to da Konsultanti uvek i svuda imaju mogućnost da zarade. I da taj moćan izvor ne samo novca, već i samopoštovanja i ostvarivanja sebe nikada ne presuši!

Proizvodi Siberian Wellness-a su popularni danas u mnogim zemljama. Preko 19 godina naši Konsultanti uspešno rade u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Tadžikistanu, Kirgistanu i Uzbekistanu. Otvorena su Kompanijina Predstavništva u Nemačkoj, Bugarskoj, Češkoj, Španiji, Poljskoj, Srbiji, SAD-u, Mongoliji, Meksiku, Indiji i Vijetnamu.

Siberian Wellness Vam nudi harmoničan, aktivan način života, kao i stabilan kontinuiran rast. Vi dobijate mogućnost da počnete svoj posao i da obezbedite finansijsko blagostanje. Naši proizvodi i jedinstvena biznis-tehnologija su dokazali svoju efikasnost i doveli su hiljade ljudi do Uspeha i finansijske sigurnosti.

Koristeći mogućnosti kupovine robe preko Internet prodavnice Vi možete da uspešno nabavljate robu Kompanije ne izlazeći iz kuće, možete da naručujete za sebe i za svoje Konsultante i Klijente, aktivno vodite i razvijate svoj biznis.

Želimo Vam uspeha u biznisu i velikih postignuća! 

Izaberite internet prodavnicu druge zemlje

Prevoz robe iz
Bugarska Bugarska
Češka Češka
Nemačka Nemačka
Evropa Evropa
Kazahstan Kazahstan
Poljska Poljska
Srbija Srbija
Rusija Rusija
Turska Turska
Ukrajina Ukrajina
Vijetnam Vijetnam

Izvršite autorizaciju


Ulaz

Na koga glasi narudžba

Možete postaviti naređenje za više ugovora. Tvoj nalog će biti dostavljena navedena adresa i poena će biti navedene na izabrane ugovore.


Na navedeni broj Ugovora


Na broj mog Ugovora
ili