+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Potpisujući ugovor sa Siberian Healthom Siberian Health, svako može da realizuje svoj lični individualni zadatak

  • Korišćenje ruskih proizvoda razvijenih na osnovu najnaprednijih naučnih dostignuća;
  • Dobijanje stabilnog dodatnog prihoda;
  • Bez prvobitnog kapitala izgraditi svoj sopstveni profitabilni biznis.

1 stepenik

Konsultant Siberian Health

Uspeh u Siberian Healthi Siberian Healthmoguć je od prvih koraka. Koristeći programe «Brzi start», «Bonus 25» i «Privilegovani klijent», kao i stepenasti sistem obuke, za nekoliko meseci možete dostići kvalifikaciju Vodeći konsultant. Jedinstvene cene za Klijente i Konsultante omogućavaju da radite komforno i od prvog meseca rada dobijate 25% od vrednosti vaše narudžbine.

2 stepenik

Vodeći konsultant


Sada imate ekipu Partnera kojima predajete svoja iskustva, pomažete da uspešno promovišu proizvode i da grade svoju strukturu. Kada ispunite određeni rast robne razmene, dobijate mogućnost da dva puta godišnje putujete zajedno sa Siberian Healthom Siberian Healthu veoma lepa i interesantna mesta zemaljske kugle, odsedajući u sjajnim hotelima sa 5 zvezdica!

3 stepenik

Lider


Postali ste lider u ruskoj kompaniji koja se dinamično razvija na međunarodnom tržištu. Vaš život se menja svakoga dana! Imate veliku strukturu, vaš biznis konstantno raste. Dva puta godišnje na Međunarodnim Liderskim konferencijama vas obučavaju sjajni biznis-treneri i Rukovodstvo Kompanije lično. Učestvujete u ekskluzivnim Programima Putovanja «Grand-vojaž». Sada imate sve mogućnosti da se popnete na sledeći stepenik Programa «Karijera» i postanete Nacionalni lider, dobijete luksuzne nagrade i posebno Priznanje Kompanije.

4 stepenik

Nacionalni lider


Kada dostignete rang Nacionalnog lidera, Siberian Healtha Siberian Healthvas nagrađuje automobilom marke Mercedes-Benz. Sada se možete priključiti klubu Milionera i dobijati poseban novčani bonus od Kompanije svakog kvartala.

Vaše su sledeće nagrade — 12 putovanja za dvoje i Kuća na moru!