+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Dodatni prihod

Kako početi sopstveni biznis sa Siberian Wellness?

Želite da zarađujete više, ali organizacija sopstvenog biznisa vam se čini riskantnom? Iskoristite ponudu Siberian Wellness! To je jedan od najlakših načina da povećate svoje prihode, spojivši preduzimaštvo sa osnovnim poslom. Počnite svoju delatnost u Kompaniji od ličnih prodaja i formirajte sopstvenu bazu klijenata.

Siberian Wellness garantuje 25% prihoda od vrednosti lične narudžbine


 

Zamislite da ste u običnoj prodavnici kupili nov proizvod i taj proizvod vam se dopao. Da li vam se događalo da ga u takvoj situaciji preporučite svojim prijateljima? Naravno, događalo se — to se ljudima vrlo često događa. Ali običan proizvođač, naravno, ništa ne plaća za takvu preporuku. A Siberian Wellness Vam računa bonuse koje možete da iskoristite prilikom sledećih kupovina. Siberian Wellness garantuje 25% prihoda od vrednosti lične narudžbine. Pritom za Konsultante i Klijente važe jedinstvene cene za sve proizvode.

Kako zarađivati više? Tehnologija aktivne promocije proizvoda.

Ma gde da ste krenuli, sa sobom nosite kataloge «Zdravlje i Aktivnost», «Lepota i Preobražaj». U tim katalozima je predstavljen ceo asortiman proizvoda Siberian Wellness. Neke verzije kataloga imaju i uzorke, preko kojih vaši klijenti mogu da testiraju proizvode Siberian Wellness.Osnova kataloga «Zdravlje i Aktivnost» je program «Čistota. Energija. Harmonija». To je autorski sistem održavanja odličnog zdravlja na ćelijskom nivou koju je sastavio NIC Siberian Wellness na osnovu desetogodišnjeg iskustva primene naših biološki aktivnih dodataka. Program omogućava svakom Konsultantu da se lako orijentiše u celom asortimanu biološki aktivnih dodataka Kompanije i kompleksno ih preporuči svojim Klijentima. Upravo će vam kompleksan pristup omogućiti da povećate prodaju i daće vašim Klijentima garantovani rezultat.

Ko su Privilegovani klijenti?

Nakon što se i sami uverite u visok kvalitet, efikasnost i ekonomičnost proizvoda Siberian Wellness, sa zadovoljstvom ćete moći da ih preporučujete svojim prijateljima. Ako se na vašu preporuku registruju kao Privilegovani klijenti, Kompanija će vam računati procenat od njihovih kupovina. To je pravedno: našli ste nove Klijente Siberian Wellness i zato ona sa vama deli profit.Klijenti Siberian Wellness koji kupuju proizvode za ličnu upotrebu imaju povoljan program «Privilegovani klijent». Jer je to njima pogodan kumulativni sistem bonus popusta. Nakon registracije, Klijent može na svoj račun primati bonus od 5% do 15% vrednosti kupljenih proizvoda. Sakupljenu sumu Klijent koristi kao popust prilikom budućih kupovina.

Šta je to «Bonus 25»?

Samo u Siberian Wellness postoji jedinstveni program «Bonus 25». Kompanija daje mogućnost svakom svom Partneru da iskoristi ovaj sistem za značajno povećanje svoje robne razmene bez ulaganja dodatnih finansijskih sredstava.

To je mogućnost da se kupovina plati sredstvima sakupljenim od ranijih kupovina. Primer: Danas ste kupili dijetetske suplemente «Hronolong» po ceni od 1.886,62 dinara, a 25% od maloprodajne cene kupovine će biti 471,655 din. i ujutro sutradan na vaš bonus račun stiže «Bonus 25». Račun «Bonus 25» se računa svakodnevno od 4. do poslednjeg u mesecu; u tom periodu možete koristiti te pogodnosti prilikom plaćanja sledeće kupovine tog meseca.