+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Naš glavni prioritet je zdravlje čoveka

Kompanija Siberian Wellness je osnovana 1996. godine u Novosibirsku. Svih ovih godina se aktivno bavimo razvojem i plasiramo široku liniju biološki aktivnih dodataka hrani i kozmetici. U osnovi naših proizvoda su dugogodišnja naučna istraživanja svojstava lekovitih trava Bajkala i planine Altaj.

 
 

Proizvodi za zdravlje i lepotu moraju biti maksimalno dostupni. Zato smo i za njihovu promociju odabrali najbolji sistem: direktnu prodaju.

U trenutku nastanka Kompanije smo bili iskusni i uspešni mrežni lideri sa velikom strukturom prodaje. Zato smo odlučili da napravimo biznis sistem u kojem bismo i sami hteli da potpišemo prve ugovore. Sistem u kojem je moguće napraviti stabilan i perspektivan biznis.
 

Naši principi

Marketinški sistem je jasan i transparentan. Poštovanje zakona ekonomije zemalja u kojima Siberian Wellness posluje.

Uspeh u Siberian Wellness-u je moguć od prvih koraka u poslu: priznanja, nagrade i podrška se garantuju svima koji postižu rezultate.
Sve akcije Siberian Wellness-a su usmerene na to da Konsultanti uvek i svuda mogu da zarade. I da taj jak izvor, ne samo novca, već i samopoštovanja i samorealizacije, nikada ne presuši.

 
 

Vreme je pokazalo da naši principi rade. Proizvodi Siberian Wellness-a su danas popularni u mnogim zemljama. Više od 20 godina naši Partneri uspešno rade u različitim zemljama sveta. Poslovanje Kompanije aktivno se razvija u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Belorusiji, Moldaviji, Tadžikistanu, Kirgistanu, Azerbejdžanu. Otvorena su Predstavništva Siberian Wellness-a u Nemačkoj, Poljskoj, Bugarskoj, Češkoj, Španiji, Srbiji, Turskoj, SAD-u, Meksiku, Vijetnamu i Mongoliji. Proizvode možete naručiti online sa isporukom u preko 46 zemalja.

Siberian Wellness vam nudi proizvode za lepotu i zdravlje i finansijsko blagostanje. Možete se osećati fantastično, početi svoj posao i postići finansijsku stabilnost. Naši proizvodi i biznis-tehnologije su dokazali svoju efikasnost i do danas omogućili finansijsku sigurnost hiljadama ljudi.