Biznis

Kako zaraditi s Siberian Wellness-om
Biznis sa Siberian Wellness-om: više prednosti - više prihoda!
Upoznajte se sa nama
Realan međunarodni biznis
65 zemalja. Inostrana korporativna predstavništva i logistički centri. Proizvodi i biznis-instrumenti na jezicima datih zemalja. Obračun prihoda u valutama datih zemalja.
1996 - godina osnivanja

Dok drugi dolaze i odlaze s krizama, mi smo dočekali svoju 20. godišnjicu s najboljim u našoj istoriji rezultatima.
Ogroman asortiman proizvoda
Preko 250 proizvoda. Sopstvena proizvodnja (standardi GMP, ISO, HACCP) i naučni centar. Stalno obnavljanje asortimana. Odličan odnos cena-kvalitet. Ekskluzivni brendovi.
Online friendly biznis

Internet prodavnica s referentnim linkovima. Lični cloud program StartSmart. Integrisanje poslovanja u društvene mreže. Mobilne aplikacije
Priličan novac i ne samo to
Socijalni paket "All-inclusive": mogućnost ozbiljne zarade od prvih meseci rada. Sopstveni automobil i stan po veoma povoljnim uslovima.
Početi biznis
Naše prednosti
PROIZVODI KOJI SU TRAŽENI

Svi proizvodi Siberian Health-a su veoma traženi, analogne proizvode tvoji prijatelji i porodica već kupuju svakog meseca. Zašto ne bi tu kupovinu pretvorio u svoj dodatni prihod? Preko 200 proizvoda je uvek dostupno, gotovo na svim prodajnim mestima (u većini slučajeva i pre nego što Konsultant uspe da ih trebuje).

Zdravlje je svima potrebno!

Ovo je vaša šansa da zaradite. Počnite odmah da zarađujete tako što ćete ponuditi prijateljima i rođacima da probaju proizvode Siberian Health-a. Verovatno će ih zainteresovati efikasni i kvalitetni proizvodi, koji su proizvedeni u skladu s poslednjim dostignućima u industriji posvećenoj zdravlju i lepoti.

NIJE NEOPHODNA PRODAJA

Za biznis sa Siberian Wellness-om nije neophodno da imate iskustvo u prodaji. U stvari, većina Konsultanata se nikada ranije nije bavila prodajom.

Biznis bez početnih ulaganja

Poslovanje sa Siberian Wellness-om ne iziskuje prvobitne investicije. Da biste počeli dovoljno je da se registrujete kao Konsultant i da upoznajete prijatelje i porodicu sa proizvodima. Sve je jednostavno!

DEO RADNOG VREMENA ILI CELO RADNO VREME: IZBOR JE TVOJ

Konsultanti mogu izabrati koliko će vremena odvojiti za građenje svog biznisa. Mnogi Konsultanti ostvaruju dodatni prihod radeći i dalje puno radno vreme.

Vaše mogućnosti
Možete postići uspeh sa Siberian Wellness-om na samom početku.
Biznis bez početnih
ulaganja
Poslovanje sa Siberian Wellness-om ne iziskuje prvobitne investicije.
Za početak je dovoljno da se jednostavno registrujete kao Konsultant i da počnete da upoznajete svoje prijatelje i rođake s proizvodima. Sve je jednostavno!
Vodeći Konsultant
S TOG STEPENIKA POČINJE PROFESIONALNA OBUKA od KOMPANIJE. SISTEM DOGAĐAJA OMOGUĆAVA SVAKOM KONSULTANTU DA BRZO NAPREDUJE U KARIJERI I DA DOSTIŽE NOVE NIVOE PRIHODA.
Ukoliko ostvarite određeni obim prodaje osvojićete obuku na Velikoj konvenciji New Horizons kao nagradu od Kompanije.
Premijer-konsultante
Besplatno se obučavate na Velikoj konvenciji New Horizons i Klubu Vodećih konsultanata. Ti najbitniji seminari obuke će vam pokazati put za PROFESIONALNI deo Nagradnog plana Kompanije, gde vas očekuju ekskluzivna putovanja, AUTOprojekat i vrlo ozbiljni prihodi!
Profesionalac
Sada imate mogućnost da osvojite vaš sopstveni brendirani automobil!
Ovo je efikasna reklama vašeg biznisa i šansa da budete mobilniji. Najaktivnijim Konsultantima Kompanija pruža mogućnost da nabave automobil po veoma povoljnim uslovima. A takođe vas očekuje Klupska obuka "Profesionalac", gde vas uče kako da organizujete SISTEM PRODAJE u svom gradu, kako da planirate svoje vreme i upravljate timom koji raste.
Lider
Sopstveni automobil po povoljnim uslovima, učešće u Stambenom programu i ekskluzivna putovanja u nezaboravne delove sveta! Klupska obuka "Nov Lider".
Vodeći lider
Sopstveni automobil po povoljnim uslovima, učešće u Stambenom programu i raskošno biznis-putovanje kao nagrada od Kompanije, na kome vas očekuje istančan PRIJEM u vašu čast!
Nacionalni lider
EKSKLUZIVNA PUTOVANJA I VIP-OBUKE KOD NAJBOLJIH BIZNIS-TRENERA
NA INOSTRANIM LIDERSKIM KONFERENCIJAMA, A JOŠ I SOPSTVENI CRVENI
MERCEDES KAO NAGRADA OD KOMPANIJE!
Ovde su velike mogućnosti
svako sam odlučuje koliko želi da zaradi
Demo
Demo
Demo
Demo
Demo
Demo
Demo

Vaša karijera
se može razvijati onako,
kako vi poželite!

Početi biznis
Saradnja sa nama -
šta može biti interesantnije?

Početi biznis
Da li ste vi već iskusan biznismen?
Za one koji odmah žele da posluju sa Siberian Wellness-om na visokom nivou.
Detaljnije