Biznis

Kako zaraditi s Siberian Wellness-om
Biznis sa Siberian Wellness-om: više prednosti - više prihoda!
Realan međunarodni biznis
65 zemalja. Inostrana korporativna predstavništva i logistički centri. Proizvodi i biznis-instrumenti na jezicima datih zemalja. Obračun prihoda u valutama datih zemalja.
1996 - godina osnivanja

Dok drugi dolaze i odlaze s krizama, mi smo dočekali svoju 20. godišnjicu s najboljim u našoj istoriji rezultatima.
Ogroman asortiman proizvoda
Preko 250 proizvoda. Sopstvena proizvodnja (standardi GMP, ISO) i naučni centar. Stalno obnavljanje asortimana. Odličan odnos cena-kvalitet. Ekskluzivni brendovi.
Online friendly biznis

Internet prodavnica s referalnim linkovima. Lični cloud program StartSmart. Integrisanje poslovanja u društvene mreže. Mobilne aplikacije
Priličan novac i ne samo to
Socijalni paket "All-inclusive": mogućnost ozbiljne zarade od prvih meseci rada. Sopstveni automobil i stan po veoma povoljnim uslovima.
Registracija
Naše prednosti
PROIZVODI KOJI SU TRAŽENI

Svi proizvodi Siberian Wellness-a su veoma traženi, analogne proizvode tvoji prijatelji i porodica već kupuju svakog meseca. Zašto ne bi tu kupovinu pretvorio u svoj dodatni prihod?

Zdravlje je svima potrebno!

Ovo je vaša šansa da zaradite. Počnite odmah da zarađujete tako što ćete ponuditi prijateljima i rođacima da probaju proizvode Siberian Wellness-a. Verovatno će ih zainteresovati efikasni i kvalitetni proizvodi, koji su proizvedeni u skladu s poslednjim dostignućima u industriji posvećenoj zdravlju i lepoti.

NIJE NEOPHODNA PRODAJA

Za biznis sa Siberian Wellness-om nije neophodno da imate iskustvo u prodaji.. U stvari, većina Konsultanata se nikada ranije nije bavila prodajom.

Biznis bez početnih ulaganja

Poslovanje sa Siberian Wellness-om ne iziskuje prvobitne investicije. Da biste počeli dovoljno je da se registrujete kao Konsultant i da upoznajete prijatelje i porodicu sa proizvodima. Sve je jednostavno!

DEO RADNOG VREMENA ILI CELO RADNO VREME: IZBOR JE TVOJ

Konsultanti mogu izabrati koliko će vremena odvojiti za građenje svog biznisa. Mnogi Konsultanti ostvaruju dodatni prihod radeći i dalje puno radno vreme.

Registrovati se
Da li ste vi već iskusan biznismen?
Za one koji odmah žele da posluju sa Siberian Wellness-om na visokom nivou.
Detaljnije