+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Arhiv vesti

Početna → Novosti

10.
avgusta

Novi lovci na bilje osvajaju SIBIR i ALTAJ!

U julu su članovi međunarodnog tima Siberian Health-a - pobednici programa "Herbs hunters" iz Vijetnama, Nemačke, Azerbejdžana i Rusije - otišli na divno putovanje kako bi svojim očima videli čuveno divlje sibirsko bilje, a takođe i celokupni proces sakupljanja i prerade sirovina i proizvodnju legendarnih proizvoda Siberian Health-a.

03.
jula

Siberian Health postoji četiri godine u Srbiji: praznik s Kompanijinim Rukovodstvom!

Da li vi već znate šta ćete raditi 28. jula? Pozivamo vas na Biznis-forum u Beograd kako bismo obeležili uspeh međunarodnog tima najmlađe i najdinamičnije zemlje Siberian Health-a!

26.
juna

Otkrijte Tanzaniju sa Siberian Health-om!

Pobednici Programa LIDER-VOJAŽ - 2018. su se vratili sa uzbudljivog putovanja po najvrelijem kontinentu naše planete. Saznali su kako je biti na vrhu najvećeg kratera vulkana, kako je biti deo svakodnevice starog plemena Masaji, pratili su veliku migraciju u Serengeti i bili u srcu savane u podnožju Kilimandžara. Danas će oni podeliti svoje utiske sa vama!

04.
maja

"Tvoja olimpijska godina": najbolji trenuci

Sasvim nedavno je trijumfalno završen jedan od najkrupnijih Kompanijinih programa - "Tvoja olimpijska godina". Pobedila su 193 Konsultanta iz Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Rusije, Bugarske, Nemačke, Poljske, Srbije, Ukrajine, Estonije, Vijetnama, Mongolije, SAD-a i Turske.

01.
januara

07.
decembra

A da li ste vi bili u Tanzaniji?

Siberian Health je Kompanija velikih mogućnosti za ljude iz različitih delova sveta! Ovog proleća će najproduktivniji Konsultanti otići na nezaboravno Putovanje po živopisnoj Tanzaniji! Da li ste vi sa nama?

01.
decembra

CoreNRG: pogledaj film i radi punom parom!

Nemaš dovoljno snage za svakodnevne poslove? Potrebna ti je podrška tokom velikog projekta? Dremaš, a treba da se pripremaš za ispitni rok? Probaj univerzalni immuno booster CoreNRG i radi punom parom!

01.
decembra

21. biznis-godina: video dajdžest naših dostignuća!

Ušli smo u 21. biznis-godinu neverovatno snažni i uspešni, zahvaljujući svima vama smo napravili još veći prodor, dokazavši da je Siberian Health Kompanija sa svetskim imenom!

30.
novembra

Biti Predstavnik brenda Siberian Health je profitabilno i savremeno!

Zbog čega nam se svakog dana pridružuje stotinu Konsultanata po celom svetu? Zato što Siberian Health ima sve što je neophodno za vašu uspešnu budućnost!

30.
novembra

Šampioni govore istinu!

Bolje je jednom videti, nego sto puta čuti, je'l tako? Tako su odlučili naši ambasadori brenda da odu u proizvodnju Siberian Health-a kako bi lično proverili od čega, a što je najvažnije kako se prave proizvodi čuvene linije Siberian Super Natural Sport.