+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Arhiv vesti

Početna → Novosti

04.
maja

"Tvoja olimpijska godina": najbolji trenuci

Sasvim nedavno je trijumfalno završen jedan od najkrupnijih Kompanijinih programa - "Tvoja olimpijska godina". Pobedila su 193 Konsultanta iz Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Rusije, Bugarske, Nemačke, Poljske, Srbije, Ukrajine, Estonije, Vijetnama, Mongolije, SAD-a i Turske.

01.
januara

07.
decembra

A da li ste vi bili u Tanzaniji?

Siberian Health je Kompanija velikih mogućnosti za ljude iz različitih delova sveta! Ovog proleća će najproduktivniji Konsultanti otići na nezaboravno Putovanje po živopisnoj Tanzaniji! Da li ste vi sa nama?

01.
decembra

CoreNRG: pogledaj film i radi punom parom!

Nemaš dovoljno snage za svakodnevne poslove? Potrebna ti je podrška tokom velikog projekta? Dremaš, a treba da se pripremaš za ispitni rok? Probaj univerzalni immuno booster CoreNRG i radi punom parom!

01.
decembra

21. biznis-godina: video dajdžest naših dostignuća!

Ušli smo u 21. biznis-godinu neverovatno snažni i uspešni, zahvaljujući svima vama smo napravili još veći prodor, dokazavši da je Siberian Health Kompanija sa svetskim imenom!

30.
novembra

Biti Predstavnik brenda Siberian Health je profitabilno i savremeno!

Zbog čega nam se svakog dana pridružuje stotinu Konsultanata po celom svetu? Zato što Siberian Health ima sve što je neophodno za vašu uspešnu budućnost!

30.
novembra

Šampioni govore istinu!

Bolje je jednom videti, nego sto puta čuti, je'l tako? Tako su odlučili naši ambasadori brenda da odu u proizvodnju Siberian Health-a kako bi lično proverili od čega, a što je najvažnije kako se prave proizvodi čuvene linije Siberian Super Natural Sport.