+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Istorija Siberian Wellness-a je počela 1996. godine, kada su dva mlada dvadesetogodišnja preduzimača napravila kompaniju za promociju perspektivnih ruskih naučnih patenata u oblasti očuvanja ljudskog zdravlja za međunarodno tržište.

Ideja da se podrže domaći patenti u periodu apsolutne dominacije uvozne robe bila je zaista revolucionarna. Za samo 5 godina asortiman Kompanije je porastao nekoliko puta, od tri skromna proizvoda do stotinu različitih naziva, od kojih su mnogi zauzeli vodeća mesta na ruskom tržištu.

Velika potražnja za proizvodima Siberian Wellness-a je ubrzo postavila pitanje o stvaranju sopstvene proizvodnje, jer proizvodni kapaciteti Kompanijinih naučnih partnera više nisu izlazili na kraj sa stalnim rastom robne razmene. I 1999. godine je pokrenut prvi proizvodni kompleks Siberian Wellness-a.

Prvi proizvodni kompleks Siberian Wellness-a pokrenut je 1999. godine

Odmah zatim, 2001. godine napravljen je i naučno-inovativni centar koji je objedinio sve naučne partnere Siberian Wellness-a. To je omogućilo da se učvrsti stalna naučna razmena i naprave nove recepture i proizvodi koji su već 2007. godine dobili prve patente.

Sopstveni Naučno-inovativni centar je napravljen 2001. godine, a 2007. godine su dobijeni prvi patenti

Pojavljivanje sopstvenih patentiranih proizvoda u asortimanu Siberian Wellness-a na osnovu divljih lekovitih trava omogućilo je izlazak Kompanije za međunarodno tržište sa konkurentnom ponudom. I od 2004. godine je počelo aktivno promovisanje brenda Kompanije na međunarodnim tržištima.

Danas Siberian Wellness uspešno posluje u Rusiji,
gde je već otvoreno 59 korporativnih Predstavništava u 51 gradu.

Kompanija ima Predstavništva u preko 20 zemalja sveta i isporučuje proizvode u preko 60 zemalja!

Rusija, Kazahstan, Ukrajina, Belorusija, Moldavija, Azerbejdžan, Tadžikistan, Kirgistan, Uzbekistan, Mongolija, Vijetnam, Turska, Srbija, Nemačka, Španija, Češka, Slovačka, Poljska, SAD, Meksiko.Pritom svake godine dolazi do ekspanzije Siberian Wellness-a. Da bi obezbedila stalni rast robne razmene, Siberian Wellness 2007. godine otvara novi savremeni proizvodni kompleks, a samo tri godine kasnije, 2010. godine, modernizuje ga i još jednom ga širi. Kompanija stalno povećava asortiman, izbacujući na tržište više od 25 novih proizvoda svake godine, ali i blagovremeno obnavlja recepture postojećih imajući u vidu najnovija naučna dostignuća i inovacije.

Kompanija je 2016. godine otvorila novi proizvodni kompleks, koji je u skladu sa savremenim ruskim i međunarodnim standardima GMP i ISO 9001 (2008).


Ali najvažnije u 20-godišnjoj istoriji Siberian Wellness-a su Priče o Uspehu Partnera.

Priče hiljada najobičnijih ljudi, koji su zahvaljujući svom napornom radu postigli Uspeh nezavisno od uzrasta, pola, obrazovanja, dobili mogućnost stabilnog mesečnog prihoda, mogućnost da realizuju svoju snove, putuju na prelepa mesta širom Zemljine kugle, neki čak i po prvi put u svom životu!