+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv

Ovaj svet postoji. Ovaj svet je zasnovan na tri potpore,
a to su — Uspeh, Zdravlje i Razvoj.

Jer upravo te stvari čine naš život svetlim i bogatim. One čine žene istinski lepim i privlačnim. Muškarcima daju razlog za samopoštovanje.

U ovaj svet se dolazi na različite načine. Neko traži prirodne proizvode za decu, jer želi da porastu snažna i jaka. Nekome profesionalni interes predstavlja zaštita od bolesti. Neko nije zadovoljan platom koja je dovoljna samo za pokrivanje kredita. Drugi u ovome vide perspektivni biznis i mogućnost za dobru zaradu.


Ma kako da ste došli u ovaj svet: drago nam je što ste ovde. Pre mnogo godina smo počeli sa izgradnjom svog biznisa od nule. Kada su svi oko nas gubili veru u svoju zemlju, u svoje lidere i same sebe, mi smo nastavili da verujemo u rusku nauku, znali smo — u njoj je budućnost.


Drago nam je što ste ovde jer smatramo da su direktne prodaje posao budućnosti. Vaše budućnosti. Drago nam je što ste deo Siberian Wellness-a!Vreme je pokazalo da smo napravili pravilan izbor. Više od toga, proizvodi koje proizvodimo u našem Naučno-inovativnom centru u saradnji sa vodećim institutima Sibirskog odseka akademije medicinskih nauka omogućili su nam da za sebe otkrijemo veliki broj inteligentnih, obrazovanih i interesantnih ljudi. Istraživači, projektanti, proizvođači; njihova znanja i životno iskustvo su nam omogućili da izgradimo profitabilan biznis i shvatimo jednu važnu stvar: sam po sebi, novac ne čini ljude srećnim.

Možete otkrivati fantastično perspektivne pravce biznisa, možete nalaziti bilo koje načine da zaradite novac. Ali bez davanja dok dobijate nećete naći radost koju dobijamo mi. Radost da svojim Partnerima damo odmor u najraskošnijim hotelima sveta. Radost kada naši proizvodi budu proglašeni najboljima po sastavu i dejstvu na prestižnim izložbama. Radost kada vidimo od suza sjajne oči i čujemo hiljade zahvalnih glasova od ljudi kojima smo prvo pomogli da postanu Konsultanti, a onda izgrade sopstveni profitabilan biznis. Drago nam je što ste ovde jer smatramo da su direktne prodaje biznis budućnosti. Vaše budućnosti. Drago nam je što ste deo Siberian Wellness!

Tatjana Gorohovska

Predsednik Siberian Wellness
 

Jurij Gičev

Rukovodilac Naučno-inovativnog centra