+7 (383) 328 10 60 međunarodni poziv
GlavnaNovostiJun 2021 → Da li uživaš u vožnji ?
02.
maja

Da li uživaš u vožnji ?


Maj - avgust 2021

Da li uživaš

u vožnji ?

VREME JE DA DAŠ GAS
I OSVOJIŠ VREDAN BONUS!

Vreme je da se dobro zagreješ i pripremiš za moćni start! Maj će početi sa pravim sibirskim relijem. Najbrži trkači će dobiti odlične poklone i divno će se osećati!

Za one koji su navikli da jure i koji su spremni da učestvuju u trci pripremili smo najbržu moguću akciju "Dvostruko ubrzanje".

Tvoja maršruta

Registrovati se u timu Siberian Wellness-a zajedno sa suvozačem.

Svaki treba da razvije brzinu do 100 bodova*: imaj u vidu da brzina nije ograničena!

3. Stići na finiš i preuzeti vaučer na 3000 bonusnih dinara.

4. Umesto polivanja šampanjcem - cashback do 25%*.

Aktiviraj
dvostruko ubrzanje!

* 100 bodova je otprilike kupovina, koja iznosi 11 200 dinara (proračun je orijentacioni). Detaljne informacije o bodovima koje nose proizvodi možete pogledati na zvaničnom sajtu Kompanije..

** Do 15% (u slučaju registracije u statusu Privilegovanog klijenta) i do 25% (u slučaju registracije u statusu Konsultanta).

Natoči sibirsko gorivo
izuzetnog kvaliteta!

MOŽETE POTROŠITI BONUSNI
VAUČER NA 3000 RSD
NA KVALITETNO ŠTIMOVANJE SVOG ORGANIZMA:

Snabdevanje vitaminima – za dodatnu energiju!

Zdrave sportske užine – pobeđuju glad!

Dvostruka porcija imuniteta – za moćno ubrzanje!

+

• Bilo koji proizvodi Siberian Wellness-a!

3 načina da registrujete učesnika akcije "Dvostruko ubrzanje"

PREKO REFERALNOG LINKA

  • Kada napravite svoj referalni link u BackOffice-u možete da ga kopirate i pošaljete preko bilo kog mesindžera ili društvene mreže, u kojima već imate kontakt osobe, koja vam je potrebna. Vaš drug će dobiti poruku s pozivom da pređe na stranicu registracije preko referalnog linka.
  • Kada klikne na link i otvori standardni obrazac registracije Vaš prijatelj će videti da je u polju "Imam Konsultanta/Mentora" već automatski dodat Vaš Registracioni broj. Preostaje mu samo da popuni svoje podatke.

PREKO APLIKACIJE (Buy Siberian / StartSmart®)

1. varijanta – registrujte učesnika akcije pomoću aplikacije Buy Siberian / StartSmart®.

  • Pokrenite aplikaciju na svom smartfonu. Pritisnite dugme "Ući", prijavite se u aplikaciji unoseći svoje korisničko ime i šifru.
  • Otvorite meni, idite dole i na kraju spiska pritisnite tačku "Pozvati prijatelje".
  • U prozoru, koji se otvori, izaberite mesindžer ili društvenu mrežu, na kojoj imate kontakt te osobe. Pronađite njegov nalog i kliknite na njega.
  • Vaš drug će dobiti poruku s pozivom da pređe na stranicu registracije preko referalnog linka. Link će automatski biti zakačen za tu poruku.

2. varijanta – Vaš prijatelj može samostalno da se registruje kao učesnik akcije preko aplikacije Buy Siberian / / StartSmart®.

  • Recite prijatelju Vaš registracioni broj.
  • Zatim je potrebno da preuzme i instalira aplikaciju Buy Siberian / StartSmart® na svom smartfonu.
  • Sledeći korak - otvori aplikaciju i uđe u odeljak "Profil". Tamo je ulaz u Lični kabinet, a ispod je dugme "Registrovati se".
  • Kada pritisne na dugme "Registrovati se" otvoriće se formular u kome popunjava podatke. U polju "Vaš Konsultant/Mentor" Vaš prijatelj mora navesti Vaš Registracioni broj i završiti registraciju.
  • Nakon dobijanja korisničkog imena i šifre postaje učesnik akcije.

NA SAJTU KOMPANIJE

Vaš prijatelj može da se samostalno registruje kao učesnik akcije.

  • Recite prijatelju Vaš registracioni broj.
  • Zatim je potrebno da uđe na zvanični sajt Siberian Wellness-a i da u gornjem desnom uglu pritisne dugme "Registracija".
  • U obrascu koji se pojavi popunjava svoje podatke, a u polju "Imam Konsultanta/Mentora" unosi Vaš Registracioni broj. Pritisne dugme "Registrovati se". Nakon dobijanja korisničkog imena i šifre Vaš prijatelj postaje učesnik akcije.

Detaljni uslovi:

1. Vreme trajanja akcije: od 2. maja do 31. avgusta 2021. godine.

2. Učesnici akcije: novi Privilegovani klijenti (PK) i Konsultanti (K), koji su se registrovali u Siberian Wellness-u tokom trajanja akcije u Srbiji. Konsultanti koji su prešli iz statusa Privilegovanog klijenta ne učestvuju u akciji.

3. Vaučer na 3000 bonusnih dinara učesnik akcije dobija jednom po rezultatima akcijskog meseca prilikom ispunjavanja sledećih uslova:

3.1. Registracija u Kompaniji Siberian Wellness u statusu Privilegovanog klijenta (PK) ili Konsultanta.

3.2. Ostvarivanje Ličnog obima (bez bodova PK) nakon jedne ili nekoliko kupovina u mesecu registracije za 100 i više bodova.

3.3. Do kraja meseca registracije registrovati u svojoj prvoj liniji jednog novog Privilegovanog klijenta (PK) ili Konsultanta (K), koji će takođe ostvariti do kraja meseca registracije Lični obim (bez bodova PK) kroz jednu ili nekoliko kupovina od 100 i više bodova.

3.4. Mesec registracije učesnika akcije i mesec registracije njegovog novog PK/K iz prve linije mora biti isti.

Na primer, registrovali ste se u Kompaniji kao Privilegovani klijent 15. maja i istog meseca ste registrovali u svojoj prvoj liniji jednog novog Privilegovanog klijenta. Ukoliko svako od vas ostvari do kraja maja Lični obim od 100 i više bodova, onda u junu dobijate vaučer na 3000 bonusnih dinara.

4. Rok važenja vaučera:

  • od 3. do 30. juna 2021. godine - za učesnike, koji su ostvarili uslove akcije u maju;
  • od 3. do 31. jula 2021. godine - za učesnike, koji su ostvarili uslove akcije u junu;
  • od 3. do 31. avgusta 2021. godine - za učesnike, koji su ostvarili uslove akcije u julu;
  • od 3. do 30. septembra 2021. godine - za učesnike, koji su ostvarili uslove akcije u avgustu.

5. Vrednost bonusnog vaučera je fiksna. Jedan učesnik akcije može dobiti samo jedan vaučer, bez obzira koliko je pozvao u prvu liniju PK/BK. Neiskorišćeni vaučer po datoj akciji se anulira. Ukoliko bonus nije u potpunosti iskorišćen ostatak se poništava. Nagrade (bodovi) za celokupnu kupovinu tokom koje je iskorišćen bonusni vaučer se ne dobijaju. Ne vrši se zamena vaučera za novac. Možete koristiti bonusni vaučer po akciji na sajtu ili u Prodavnici SIBERIAN WELLNESS-a samo za kupovinu proizvoda Siberian Wellness-a koji nose bodove.